La Nostra Botiga

– Visiteu també el nostre comerç on line

 

local53 façana

INFORMÀTICA CARDEDEU | 93 871 30 61
Carrer Doctor Klein 53, 08440, Cardedeu, Barcelona

  • Som una empresa tecnològica amb el objectiu d’obtenir la satisfacció dels nostres clients amb els serveis que els prestem.
  • Oferim serveis informàtics relacionats amb el disseny de pàgines web, servei tècnic i venda de productes informàtics en general.
  • Comptem amb professionals que li assessoraran a l’hora d’informatitzar la seva empresa, la seva llar o accedir a internet.
  • Li oferim un servei ràpid, eficient, eficaç i al millor preu. Si busca tranquilitat, qualitat de serveis, ha trobat la solució.

Serveis

Els nostres serveis els podem classificar a les següents àrees:

  1. Servei tècnic: tant a empreses com a particulars. Reparem el seu ordinador, instal·lem programes i sistemes operatius, netegem el seu ordinador de virus, canviem o actualitzem el maquinari del seu ordinador. Servei a domicili per a empreses al millor preu.
  2. Venda d’equips informàtics en general: li oferim les millors marques en ordinadors, portàtils, impressores, perifèrics, consumibles, etc.. asesoranment sobre la millor opció per a les seves necessitats i la seva butxaca.
  3. Disseny i creació de pàgines web: Som experts en disseny de pàgines web corporatives per a la seva empresa i li oferim sol·lucions que van des de la simple presència a internet amb el nostre producte portal fins a creació de portals de comerç electrònic. Comptem amb especialistes en e-learning.
  4. Informatització d’empreses: Li aportem solucions per informatitzar o renovar els ordinadors de la seva empresa. Des de disseny de la xarxa, aportació de solucions de presència a la xarxa, instal·lació d’ordinadors i assessorament en solucions informàtiques a la seva mesura.

Productes

Li oferim productes informàtics a dos nivells

  1. Equips informàtics en general: venda de tot tipus d’equips informàtics i electrònica en general (càmeres digitals, pantalles lcd, etc..
  2. Pàgines web: Solucions a la seva mesura per tenir presència en Internet: Portals, Webs, Solucions Immobiliàries, Solucions de comerç electrònic, sol·lucions per a l’educació a distància.

No dubti a visitar-nos, demani’ns pressupost sensecompromís, li esperem!!