Disseny Web

Oferim un servei professional que abasta des del mateix assessorament, fins a la finalització i lliurament del treball conclòs.

El ventall és ampli, i gairebé amb certesa podrem ajudar al fet que vostè o la vostra empresa tinguin aquesta imatge professional que tant necessita en aquests temps difícils i complicats, per aconseguir transmetre als seus potencials clients, la sensació de seguretat i tranquil·litat que qualsevol d’ells necessita abans de contractar els seus serveis.

Amb un criteri *escalable, pot anar començant per models bàsics, per anar passant a altres mitjans i d’ells, a uns més complets i tan complexos com vostè vulgui o el creixement del seu model de negoci necessiti.

Contamos con informáticos, diseñadores, programadores y todo el espectro necesario para llevar a cabo con éxito una tarea multi disciplinar como es el diseño web, por lo que no dependemos de profesionales externos, a los que muchas veces es difícil trasmitir la idea del cliente, o lo que es peor aún, los tiempos de entrega en esos casos escaparían de nuestro dominio.

Logos, diseño del branding, imagen institucional, landing pages, diseños publicitarios, redes sociales, etc… Todo este amplio espectro está cubierto con profesionalidad, ingenio y creatividad por Informàtica Cardedeu.

Converse con nuestros técnicos, y saldrá gratamente sorprendido.